Service

Wij staan bekend als een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit en service.

Wij zijn gespecialiseerd in service van Cv-toestellen en airco's als wel in het analyseren en oplossen van storingen. En zijn pas tevreden als ook u tevreden bent, dat bereiken we pas door te zorgen voor kwaliteit en service in het geleverde werk.

U vertrouwd erop dat uw Cv-installatie u tijdens de koude herfst- en winterperiode niet in de steek laat. 

Het is dan wellicht goed om de keuze te maken om elke jaar uw ketel te laten controleren. 

Hierbij word uw Cv-installatie ook gereinigd en afgesteld, dat is goed voor een veiliger en effici├źnter gebruik maar ook voor de levensduur en dit verminderd de kans op storingen, en verminderd natuurlijk ook het risico op koolmonoxidevergiftiging.

En het geeft natuurlijk ook een zeker en veilig gevoel.

Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw werkzaamheden. Als er een offerte aanvraag bij ons binnenkomt, komen wij altijd even ter plaatse kijken. 

De wensen worden dan met de klant besproken zodat wij een goed advies kunnen geven.


coffee-4597416_1920

Onze werkzaamheden

CV installatie

Op het gebied van Cv verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en onderhoud van uw installatie. Natuurlijk laten we u met storingen niet in de steek hiervoor hebben wij een 24-uur servicedienst deze is 7 dagen per week te bereiken en ook op feestdagen. Is uw Cv-ketel aan vervanging toe? neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Water / sanitair

Het belangrijkste is dat uw drinkwater, als eerste levensbehoefte, veilig maar ook fris uit de kraan komt. De taphoeveelheid en de druk dienen daarom op orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden. Niet alleen leggen wij naar wens nieuw waterleidingwerk aan, maar lossen ook uw problemen met bestaande waterleidingen op.

gAs

Schakel ons ook in voor de aanleg, renovatie of het verleggen van uw gasaansluiting. Op basis van onder andere de locatie van de leiding word er gekeken naar het materiaal wat geschikt is.

Elektro

We leven in een wereld waar elektrotechniek niet meer weg te denken is. Van meterkast tot verlichting heeft dit een groot aandeel in uw woning. Voor installatie maar ook het onderhoud hiervan behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Airconditioning

Met een airco in huis kunt u optimaal genieten van aangename binnen temperaturen. Bij ons kunt u terecht voor de plaatsing van een airco en/of onderhoud, en indien het geval de nodige reparatie. Heeft u in gedachten om toch een airco aan te schaffen, twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Luchtbehandeling / ventilatie

Voldoende verse lucht in huis?  Met de installatie van een wtw-installatie bereikt u het comfort van verse luchtcirculatie binnen uw woning. Ook voor de ventilatie systemen kunt u bij ons terecht, het onderhoud hieraan en de storingen.

Duurzame energie

Tegenwoordig moet alles duurzamer,  groener en zuiniger. Wij bieden een ruim assortiment aan duurzame producten, denk hierbij aan zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn om indien mogelijk het te combineren met uw bestaande installatie.

24-uur service

Niet is er vervelender dan onverwacht met geen verwarming meer te hebben, of een airco die niet meer koelt.

Maar ook een lekkage aan uw systeem kan niet weken wachten om verholpen te worden.
Wij leveren voor al uw calamiteiten een 24 uur service, ook in weekenden en op feestdagen.
faucet-3857471_1920

montage

Wilt u de garantie van meer dan 15 jaar ervaring, zekerheid en een topservice dan kiest u natuurlijk voor Patrick van Hout service en montage.

Dit is een installatiebedrijf voor de regio Limburg, wij staan borg voor degelijk vakwerk, een eerlijk advies en een perfecte afwerking.

Ook voor storingen aan uw gas, water, cv, airco of elektro kunt u een beroep op ons doen.

Een installateur moet niet alleen een vakman zijn, hij moet ook van alle markten thuis zijn.

Elke installatie opdracht is anders en vraagt om een serieuze benadering, of u ons nu benadert voor een kleine reparatie of de totale verbouwing van uw badkamer, wij pakken alles even zorgvuldig aan.

Dit begint met een eerlijke offerte en houd pas op als u tevreden bent over de uitgevoerde klus.

onderhoud

Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor ingecalculeerd onderhoud en bieden hiervoor contracten aan. 

Op deze manier heeft u weinig omkijken naar uw cv-installatie, want u krijgt van ons vanzelf elk jaar een bericht om een afspraak te maken met ons voor het onderhouden van uw ketel.

Wij hebben verschillende onderhoudscontracten vraag ons naar de mogelijkheden.tablet-2471184_1920